Loading...
Zero-FXS 2019-04-03T16:50:36+00:00

Lopakodó “supermoto”

Gyors. Jelentőségteljes. Kompakt. Precíz irányításával és hihetetlen gyorsulásával a Zero FXS lopakodva suhan bármilyen városi kanyargásban és meghódít minden helyi utat az aszfalt barázdáival együtt. A közúti rugalmasságot a gyorsasággal kombinálva a Zero FXS a legjobb módja a betondzsungelen való átvágásnak.

“Ez a motor sokkal több könnyedebb szórakozást nyújt, mint ahogy azt bármelyik utcai motoron is megtapasztaltam volna”

– RIDE APART

Erős. Minimalista

A Zero FXS kifogástalan élményt nyújt kombinálva a legösszetettebb Z-Force® motorunkat a Pirelli Diablo Rosso II gumikkal és a Zero FXS off-road DNS-ével. Nincsenek kihagyások. Közvetlenül kapcsolja össze a sebesség iránti vágyad egy azonnali masszív, csendes és zökkenőmentes gyorsítással.

Alakítsd a teljesítményprofilt egyetlen gombnyomással, hogy meghódíthatsd a városi utcákat, az urbanizált főutakat, vagy a csavaros hátsó utakat. A Zero FXS-t előreprogramozták Eco és Sport üzemmódokkal. Csatlakoztasd a mobilodat, hogy testreszabhasd a teljesítményedet, vagy, hogy megkapd az utazásaid statisztikáit.

Töltés

Egy egyszerű konnektor kell és kész. Nincs szükség speciális töltőberendezésekre. A standard háztartási konnektor könnyedén válhat “üzemanyagtöltő” állomássá, ami biztosítja a napi utazások töltését a gázolaj költségének töredékéért. Csatlakoztasd éjszaka és kezdj minden napot teli “tankkal”. Szükséged van egy gyorsabb töltési lehetőségre? Használd a Quick Charger kiegészítőt ami 60%-al csökkenti a töltési időt.

Felejtsd el a szervizelést

Képzeld el a vad teljesítményt az unalmas és költséges szervizbejárások nélkül. Felejtsd el az olajcseréket, a gyújtógyertyákat, a váltót, a láncbeállításokat. Ehelyett egy karbonszálas szíj egyszerűen összeköti a hátsókereket a levegővel hűtött Z-Force® motorral, ami egyetlen mozgó részt használ. Cseréld ki az elhasználódott gumikat, cseréld ki az elhasználódott fékbetéteket és utazz.
Mindig fejlődik. A Z-Force® motor szoftvere folyamatosan fejlődik a még jobb teljesítmény érdekében. A Zero Motorcycles app segítségével könnyedén kezelheted ezeket a frissítéseket.

Kerekek és gumik

The Zero FXS irányíthatósága pont olyan precíz, mint amilyen jól néz ki. A Pirelli Diablo Rosso II gumik stílusos, öntött alumínium kerekeken feszülnek. Az üreges első tengely csökkentett súlya, tovább növeli a kezelhetőséget.

Instant “teletank”

Használd. Cserélj akkumulátort. Folytasd az utad. A Zero FXS opcionális “hot-swappable” technológiája lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt újra menetkész legyen motorod. A kimerült aksikat könnyen töltheted egy külön töltővel miközben te úton vagy.

Felépítés

A Zero FXS kétféle konfigurációban érhető el:

Zero FXS ZF3.6

Menet közben cserélhető akkumulátor. Moduláris.
A ZF3.6 a Zero modellek közül a leggazdaságosabb és azoknak ideális akik belvárosban használnák vagy ultragyors “feltöltési” lehetőséget keresnek. A “hot-swappable” Z-Force® rendszer lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt kicserélhessük az elemeket teljesen feltöltöttekre a választható kiegészítők használatával. Adj hozzá egy második modult és a hatótávolsága és a teljesítménye meg fog egyezni a ZF7.2-vel.
Hatótávolság: 80 km városban / 32 km autópályán
Szín: Carbon-Free Black

Zero FXS ZF7.2

2x-es hatótávolság “egyenesen a dobozból”
A ZF7.2 a ZF3.6 kétszeres hatótávolságát és erejét képes teljesíteni. Az akkumulátor teljesen be van építve a motorba így nyújtja a leggazdaságosabb megoldást a Zero FXS hatótávolságának maximalizálására.
Hatótávolság: 161 km városban / 64  km autópályán
Szín: Carbon-Free Black

ZERO FXS ZF3.6 MODULAR ZERO FXS ZF7.2
Városban 80 km 161 km
Autópályán (113km/h) 32 km 64 km
Kombinált 47 km 92 km
Maximális nyomaték 106 Nm 106 Nm
Maximális teljesítmény 27 hp (20 kW) @ 4,300 rpm 46 hp (34 kW) @ 4,300 rpm
Maximális sebesség 137 km/h 137 km/h
Tank kapacitás 3.6  kWh 7.2 kWh
A töltés átlagos költsége ~110 Ft ~225 Ft
Töltésidő (átlag) 5.1 óra (100% töltés)

/ 4.6 óra (95% töltés)

9.7 óra (100% töltés)

/ 9.2 óra (95% töltés)

Az összes töltési kiegészítővel 1.6 óra (100% töltés)

/ 1.1 óra (95% töltés)

1.8 óra (100% töltés)

/ 1.3 óra (95% töltés)

Tömeg 114 kg 133 kg
Ülésmagasság 836 mm 836 mm
Akkumulátor garanciája 5 év/korlátlan futásteljesítmény 5 év/korlátlan futásteljesítmény