Loading...
Technológia 2019-04-03T16:59:47+00:00

Z-Force® Motor

A Z-Force® motort a Zero motorkerékpárok alapjaitól úgy fejlesztették, hogy optimalizálják a hatékonyságot, az erőt és a méretet. A hasonló “brushless” motorok szinte azonos súlyával és térfogatával a forradalmi Z-Force® motor 130%-al több energiát és 150%-al nagyobb forgatónyomatékot képes produkálni. A Z-Force® motor tartalmaz egy állandó, belső mágneses (IPM) eszközt, amely jelentősen javítja a teljesítményt még nehéz körülmények között is és magasabb végsebességet biztosít. Még lenyűgözőbb, hogy a kompakt “brushles” motor nem igényel folyadék- vagy kényszerített léghűtést és nem igényel rendszeres karbantartást sem.

Ha kombináljuk a Z-Force® akkumulátorával, a rendkívül kompakt és könnyű motor elképesztő gyorsaságot és lélegzetelállító gyorsítást biztosít. A motor 100%-os forgónyomatékot produkál álló helyzetből is.

A kifinomult Z-Force® motort arra tervezték, hogy a tulajdonosának segítsen arra koncentrálni, ami a legjobb része a motorbirtoklásnak – Az utazásra.

Power Tank – Telepítsd és menj még messzebb

A Z-Force® Power Tank további 3.6 kWh akkumulátortároló kapacitást ad hozzá minden Zero S, Zero SR, Zero DS vagy Zero DSR modellhez.*
Ez a választható kiegészítő, bármikor hozzáadható a motorkerékpár vásárlása közben vagy után is. Például, ha egy Zero SR ZF14.4-et vásárolsz, fejleszteni tudod a motorodat a 18 kWh-os akkumulátorkapacitásra is, ha további hatótávolságra van szükséged. Ennyi energiával megtehetsz akár 359 km-t a városban vagy 180 km-t az autópályán.
A Power Tank a komplett Z-Force® akkumulátorral, a szükséges hardware-rel és szükséges karosszéria kiegészítőkkel is rendelkezik.
*Kérjük, vedd figyelembe hogy a Power tank nem kompatibilis Charge Tank-kal felszerelt motorkerékpárokkal.

Zero Morocycles applikáció

Szervezd meg az utad. Bluetooth-kompatibilis, mind iPhone, mind androidos készülékekre. Állítható motorkerékpár teljesítmény a sportosabbá és gazdaságosabbá tehető utazásért. Testreszabható kijelző, precíz jelentést ad a pontos terhelésről és a valós idejű energiafelhasználásról utazás közben. A 2017-2018-as modellek tulajdonosai használhatják a Zero Motorcycles applikációt, hogy frissíthessék a motorkerékpárjaik szoftverét, ezzel időt, pénzt valamint a szervizbe vezető utazásokat takarítva meg.

100% moduláris

Pattintsd be. Pattintsd ki. A Zero Motorcycles az első motorkerékpár-gyártó aki megvalósította a “hot-swappable” modulokat. Ez az opcionális rendszer lehetővé teszi, hogy a Zero FX és a Zero FXS modelleket egy vagy akár két Z-Force® akkumulátor modullal használjuk vagy éppen cseréljük őket, ha lemerült. A modul hozzáadható vagy eltávolítható, kevesebb mint egy perc alatt. A töltést el lehet végezni a motorkerékpár standard fedélzeti töltőjével, vagy egy a külön töltővel is.

Teljesen újrahasznosítható

A Zero Motorcycles mindent megtesz az elektromos járműiparban annak érdekében, hogy a lithium-ionos akkumulátorok biztosan teljes egészében újrahasznosíthatóak legyenek. Olyan kémiai eljárást használnak, amely lehetővé teszi a tökéletes akkumulátor-újrafelhasználást. A Z-Force® akkumulátorok  legújabb generációjában, precíz cellafelügyelettel biztosítják a nagyobb hatótávolságot, erőt, gyorsulást és élettartamot.

A Z-Force® akkumulátor

Több energia, kisebb hely. A Z-Force® akkumulátor technikája 2007 óta forradalmasítja az elektromos motorkerékpárgyártást, mióta az első Zero motorok kigurultak a santa cruzi-i gyárból. A cél: minél több energiát tölteni minél kisebb helyre. A legmodernebb líthium-ionos technológiával és fejlett akkumulátor-felügyeleti rendszerrel, a motorkerékpárok egyre messzebb, gyorsabban és hosszabb ideig képesek haladni. Egy átlagos Zero S vagy Zero DS több mint 320 000 km-t képes megtenni úgy, hogy az akkumulátorok megtartják eredeti kapacitásuk 80%-át. A hosszú élettartam mellett a Z-Force® akkumulátor technikája nem igényel folyamatos hűtést vagy rendszeres karbantartást.