Loading...
Hatótávolság 2019-04-03T17:03:29+00:00

358 km

Meszebb, mint amilyennek látszik,
kevesebbért, mint amire számítasz.

Nem meglepő módon, mindenkinek az első kérdése a motorkerékpárokkal kapcsolatban hogy: “milyen messzire megy?”.
A Zero Motorcycles egy teljesen új motorkerékpár palettát kínál, minden modellt különböző hatótávolságokkal. Jelenleg a leghosszabb hatótávolság, a  városon belüli 358 km-rel a Zero SR ZF14.4 + Power Tank opcióval. Akárhogy is, számtalan lehetőség van kisebb-nagyobb hatótávolsággal, azok számára, akik csak a városon belül akarnak motorral közlekedni. Végülis az elektromos motorkerékpár kiválasztása arról szól, hogy azt a modellt vegyük meg, ami a legjobban illik az életmódunkhoz.

Ahhoz, hogy kiválaszthasd a hozzád legjobban illő motorkerékpárt, javasoljuk, hogy figyeld meg mennyit utazol egy nap. A végeredmény meglepő lehet.
Egy átlagos “járművezető” évente 21 687 km-t tesz meg. Ez napi átlagban durván 60 km-re bontható le. Ha egyszer egy Zero-t birtokolsz a napi 60 km, alig 100 Ft-ba fog kerülni.
Említettük már, hogy nem kell rendszeresen karbantartani a motort?

A négy tényező

Maximalizáld a hatótávolságod

A hatótávolság ugyanúgy változik az elektromos motoroknál is, ahogy az üzemanyaggal működő társaiknál. Azonban nagy különbség, hogy az energiafogyasztás az elektromos motoroknál rövidebb távolságon átlagolt. Az elekromos motorkerékpárokat arra tervezték, hogy naponta kényelmesen feltöltsék, a benzinkútra szaladgálás helyett. 

Hogy lehet megbecsülni a hatótávot?

Nagy általánosságban négy tényezőt használva lehet előrejelezni az elektormos motorkerékpár hatótávolságát:
-útvonal
-vezető
-időjárás
-motorkerékpár
E tényezők mindegyikét figyelembe véve, egyszerűen ki lehet számolni a városi, az autópályás vagy a kettő kombinációjának hatótávolságát, a mindennapi használatban.