Loading...
A ZERO előnyei 2019-04-03T16:55:27+00:00

A hihetetlenül hatékony rendszer

Előnyök

Van néhány egyértelmű előnye egy elektromos járműnek: nem kell benzinkútra járni, nincs olaj, nincs kipufogógáz stb. Ezen felül, számos olyan előnyt tapasztalhat meg egy Zero tulajdonos a mindennapok során, amely annyira nem nyilvánvaló. Minden gondosan megformázott modell mögött ott az elegáns egyszerűség filozófiája, amely alacsonyan tartja a motorkerékpár súlyát, gyakorlatilag kiküszöböli az összes rutin karbantartást és csendes gyorsulást eredményez. Az eredmény egy olyan hihetetlenül izgalmas élmény, amiért minden egyes kilométer után hálát adunk.

A hosszú távú perspektívák

Mint prémium márka, a Zero minden motorkerékpárt olyan minőségben és becsülettel tervez, hogy az egyedülálló utazási élményt adjon. Ezen felül minden Zero-n megtett kilométer lényegesen olcsóbb, ezzel még élvezetesebbé válik az út, hála a rutin karbantartások és a benzinköltség megszűnésének. Más prémium márkákkal összehasonlítva, a Zero pénzt takarít meg a tulajdonosának az első naptól kezdve azzal, hogy megszűnik a karbantartás és a benzin költsége. Nyilvánvalóan többet takarít meg, mintha egy hasonló, belső égésű modellt vásárolt volna meg.

Zero rutin motor karbantartás

Minden Zero motorkerékpár közvetlen meghajtású, karbantartást nem igénylő motorral rendelkezik. Ez a hihetetlenül hatékony rendszer egyetlen erős szíjhajtással valósítja meg a közvetlen hajtást a motor és a hátsó kerék között. Nem csak közvetlenül, minimális surlódási veszteséggel hajtja a kereket, de a fogaskerekek és tengelyek kiküszöbölésével, fölöslegessé teszi az állandó motorkarbantartásokat, valamint csökkenti a motorkerékpár súlyát is.

A legfontosabb 15 dolog amit többé nem fogsz csinálni

Jelentkezz most a tesztvezetésre!