Loading...
A ZERO töltése 2019-04-03T16:57:35+00:00

Töltsd amikor jólesik

A Zero feltöltése egyszerű, nincs szükség további készülékre vagy berendezésre. Vidd haza a Zero-dat és csatlakoztasd a legközelebbi konnektorhoz. Ennyi. Gyors töltési lehetőséget keresel? Töltsd 6x gyorsabban a “Charge Tank” opciót használva egy 2. szintű töltőállomásnál vagy csatlakoztasd a gyorstöltő kiegészítőt egy második konnektorba, hogy több mint 60%-al csökkenjen a töltés ideje.

Kezdj minden napot teli “tankkal”

Hagyd a benzinkutat. Csatlakoztasd éjjel és reggel ébredj tele “tankkal”. Egy óra töltéssel, a Zero messzebb visz, mint bármelyik elektromos jármű a világon. Ezért van az, hogy a legtöbb Zero tulajdonos szabványos konnektort használ, hogy “megtankolja” járgányát a napi használatra.

Tölts 6x gyorsabban

Tölts +48 km hatótávot gépedbe, miközben megpihensz egy kávéra. Az útközbeni gyorstöltéshez a Zero 6 kW-os töltési lehetőséget biztosít a Zero S és Zero DS modellekhez. Ezzel az opcióval az akkumulátor méretétől függően (0%-95%) akár egy óra alatt is újratöltődhet. A gép gyorstöltője a népszerű J1772 EV szabványt használja. Ez kompatibilis a 2. szintű (220 V) nyilvános és otthoni, gyorsan szaporodó töltőállomásokkal. Egy óra töltés akár 135 km megtételére elegendő. Maxold ki a töltési sebességet: párhuzamosan csatlakoztasd egy szabványos töltőhöz, így elérhető a 165 km hatótáv egy óra töltéssel.

Bővíthető gyorstöltők

Otthoni vagy irodai használathoz a Zero bővíthető “gyorstöltő” rendszere, több mint kétszeres töltési sebességet tud biztosítani, drasztikusan csökkentve ezzel a töltési időt. A rendszer önálló 1 kW-os töltő, ami együtt működhet a motorkerékpár szabványos (fedélzeti) töltőjével.
Fontos tudni: Minden töltőt külön áramkörre kell csatlakoztatni!